Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Іспанці оновили модель Seat Arona

Компактний кросовер побудований на платформі хетчбека на ім’я Ibiza пройшов плановий рестайлінг в результаті якого новачок отримав технологічну начинку та сучасні системи допомоги водію. Крім цього виробник провів серйозну роботу з поліпшення інформаційно-розважальної системи та впровадження повноцінного інтерфейсу. Головними конкурентами для свого кросовера іспанці вважають Hyundai Kona, Skoda Kamiq та Peugeot 2008. Який з цих компактів зможе продемонструвати ріст у 2021 році покаже лише час, але на нашу думку іспанець матиме незначну перевагу передусім через стильний зовнішній вигляд та якісний салон.

Оновлений Seat Arona отримує модернізовану решітку радіатора, новий передній бампер з більшим впускним клапаном та сучасні протитуманні фари, встановлені по обидва боки від номерного знака. Чорний колір бампера був замінений на срібні декоративні елементи. В базове оснащення моделі Arona увійдуть світлодіодні фари, а у топовому варіанті FR встановлюються повноекранні світлодіоди з автоматичними функціями корекції світла.

Внутрішній світ оновленого Seat Arona випромінює впевненість та якість. Попрацювавши над інтер’єром, іспанці додали деякі функції як з комфорту так і з допомоги водію. Новий дизайн панелі приладів та торпедо виглядає дуже переконливо та сучасно, адже виробник зміг покращити ергономіку з водійського місця. Оновлені технологічні можливості поєднані в інформаційно-розважальній системі виводяться на сенсорний екран, розміщений по центру торпедо. Серед помітних змін відмітимо появу системи Assist Travel Assist, що означає, що Arona тепер може контролювати власне рульове управління, швидкість роботи дросельної заслонки та гальм на автомагістралі. Також оновили функцію розпізнавання дорожніх знаків та системи автоматичного паркування .

Під капотом рестайлінгового кросовера опинились модернізовані мотори від попередника. Найдешевший варіант отримав 1-літровий трициліндровий бензиновий двигун на 95 к.с. та 175 Нм крутного моменту. Такий силовий агрегат поєднується з пятиступенчатою механичною коробкою перемикання передач. Середня витрата пального у кросовера становить близька 5 літрів на кожні 100 км пробігу. Більш потужна модифікація 1-літрового мотора має в своєму активі 115 к.с. та 200 Нм крутного моменту. В парі ц цим мотором агрегатується 7-ступеневий робот.  На вершині лінійки моторів розмістився 4-циліндровий 1,5-літровий мотор на 150 к.с. та 250 Нм крутного моменту. Очікується, що новачок потрапить на європейський ринок вже в літку цього року…

 

 

14.05.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Іспанці оновили модель Seat Arona

Політика конфіденційності